Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Engels pretpark gaat terug naar de jaren tachtig met tijdelijke kermisattracties

08-04-2021, 14.44 uur

Het Engelse pretpark Alton Towers lanceert een nieuwe campagne om enkele tijdelijke attracties te promoten. Drie kermisattracties moeten de capaciteit van het park verhogen in coronatijd. In marketinguitingen worden gefocust op de nostalgische waarde van de toevoegingen.

Het attractiepark bedacht een verhaallijn die teruggaat naar 1980. In dat jaar zou Alton Towers een oproep het heelal in gestuurd hebben waarin gevraagd wordt om meer spectaculaire rides. Er kwam nooit een reactie, tot 2021.

"De noodkreet werd beantwoord door The Retro Squad: drie waanzinnige, op kermissen geïnspireerd jarentachtigattracties: Mixtape, Roller Disco en Funk'n'Fly." Ze komen te staan in de themagebieden X-Sector, Dark Forest en Forbidden Valley.

Tekenfilm
Alton Towers bedacht nieuwe namen voor de bestaande Britse kermisattracties Jumper Jumper, Thunderdome en Super Trooper. Op social media verscheen een bijbehorende tekenfilm in jarentachtigstijl.Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be