Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: een kijkje op de bouwplaats van Avengers Campus in Disneyland Paris

20-03-2021, 17.12 uurBeeld: Wonder Hook

Hoe staat het met de werkzaamheden in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris? Een Franse youtuber heeft een kijkje genomen bij de bouwplaats van themagebied Avengers Campus, waar attracties worden ontwikkeld rond de Marvel-superhelden. Ook door de hekken valt er het één en ander te zien.

Disney-fans zullen op de beelden van YouTube-kanaal Wonder Hook onder meer de karretjes van lanceerachtbaan Rock 'n' Roller Coaster herkennen. De carrosserieën van de voertuigen staan momenteel buiten. Bij een grote renovatie krijgt de beroemde attractie een Iron Man-thema.

De voorgevel bestaat straks uit een gigantisch gebogen led-scherm. Daarvan zijn de contouren nu al zichtbaar. Rock 'n' Roller Coaster sloot in het najaar van 2019. Eigenlijk had de achtbaan dit jaar weer open moeten gaan. Door de coronacrisis wordt dat 2022.

Pakhuis
Op de oude locatie van de attractie Armageddon: les Effets Spéciaux, naast The Twilight Zone Tower of Terror, is een groot pakhuis verrezen. Daar wordt gewerkt aan een interactieve darkride met Spider-Man. Het exterieur van zelfbedieningsrestaurant Disney Blockbuster Café bleef tot nu toe grotendeels intact.

Superheld Ant-Man vestigt zich in het bestaande Restaurant des Stars, dat de titel Pym Kitchen kreeg. Verder omvat Avengers Campus een meet-and-greet-locatie. Wat er met de arena van stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be