Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Pijnlijk: Disneyland Paris nu enige Disney-resort ter wereld dat gesloten is

30-04-2021, 17.14 uur | ReactiesBeeld: @olivheart_dreams

Alle Disney-parken ter wereld zijn vanaf nu weer toegankelijk, met uitzondering van Disneyland Paris. In de Amerikaanse staat Californië wordt het Disneyland Resort vandaag officieel heropend na een sluiting van maar liefst dertien maanden. Daardoor is 'onze' Europese Disney-enclave momenteel het enige Disney-resort waar bezoekers nog niet welkom zijn.

Shanghai Disney, Tokyo Disney en Walt Disney World in Florida zijn sinds afgelopen zomer weer dagelijks geopend. Hong Kong Disneyland moest in juli, augustus en september weer dicht, gevolgd door een derde sluiting in december, januari en februari. Nu zijn de poorten weer open.

Zelfs het kleinschalige pretparkloze Disney-resort Aulani op Hawaï ontvangt sinds november 2020 weer vakantiegangers. In Disneyland Paris blijft het ondertussen angstvallig stil. De enige bezoekers die zich daar voorlopig laten zien, komen voor een coronavaccin.

183 dagen
De tweede langdurige sluiting van Disneyland Paris, sinds 30 oktober vorig jaar, duurt momenteel 183 dagen. Ondertussen is de heropening meermaals uitgesteld. In 2020 waren de Franse Disney-parken al dicht tussen 14 maart en 15 juli: in totaal 123 dagen.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be