Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland kiest opvallend nieuw thema voor bestaande attractie

18-03-2021, 19.23 uur

Eén van de attracties in Plopsaland De Panne krijgt een opmerkelijk thema. Het Vlaamse pretpark heeft een deal gesloten met twee bekende Belgische influencers, vertellen ingewijden aan Looopings. Zweefmolen ROX-Flyer staat daarom binnenkort in het teken van YouTube-kanaal Celine & Michiel, kortweg CEMI.

Het YouTube-duo, bestaand uit Céline Dept en Michiel Callebaut, heeft ruim 560.000 abonnees. Video's worden regelmatig honderdduizenden keren bekeken. Op TikTok is Dept goed voor maar liefst 12 miljoen volgers, Callebaut heeft er 1,2 miljoen.

Een woordvoerder van Plopsa wil het nieuws nog niet bevestigen. De youtubers kwamen afgelopen zomer nog onder vuur te liggen nadat ze een hond kochten bij een broodfokker. Veel kijkers en dierenrechtenorganisaties spraken daar schande van, waarop het koppel excuses aanbood.

Jeugdserie
De ROX-Flyer opende in 2006 als SpringFlyer. Toen was de bijna 70 meter hoge attractie nog aangekleed in de stijl van Studio 100-soap Spring. Sinds 2013 staat de molen in het teken van jeugdserie ROX. Aangezien daar al sinds 2015 geen nieuwe afleveringen meer van gemaakt worden, vond Plopsaland het tijd worden voor een ander thema.

In het verleden stond Plopsaland bekend om attracties met een Studio 100-thema. Tegenwoordig is dat niet meer vanzelfsprekend. Voor een nieuwe spinning coaster, die komende zomer opengaat, ging het park al een samenwerking aan met muziekfestival Tomorrowland.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be