Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland nodigt abonnementhouders uit voor exclusieve feestavond

16-06-2021, 22.15 uurBeeld: @promenadefotos

Toverland legt abonnementhouders in de watten met een speciale feestavond op zaterdag 10 juli. Net als vorig jaar presenteert het Limburgse attractiepark een exclusief programma voor abonnees, met entertainment, speciale activiteiten en vuurwerk.

In de themagebieden Port Laguna, Magische Vallei, Ithaka en Avalon wordt gezorgd voor straatentertainment en muzikale acts. Voor fans van de mascottes Toos en Morrel keert hun jubileumshow uit 2016 eenmalig terug. Boottocht Merlin's Quest wordt voorzien van een verrassingselement.

Port Laguna is het decor van een Cocktail Party met een dj. Verder zijn de spellen in de Game Gallery gedurende de avond gratis te spelen. Er wordt gewerkt met "unieke, aangepaste prijzen", belooft Toverland.

Reservering
De zogeheten Magic Member Night duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Abonnees kunnen vanaf vandaag online een reservering plaatsen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het vuurwerk wordt om 22.45 uur afgestoken op twee locaties: Port Laguna en Avalon.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be