Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park presenteert nieuwe 360 graden-film Snorri's Adventure

24-05-2021, 16.01 uur

De belangrijkste nieuwigheid van Europa-Park in 2021 heet Snorri's Adventure. Bezoekers kunnen dit jaar kijken naar een nieuwe 360 graden-animatiefilm in de filmkoepel Traumzeitdome. Daarmee wordt voortgeborduurd op het verhaal achter waterwereld Rulantica.

De hoofdrol is weggelegd voor de paarse inktvis Snorri, de mascotte van het waterpark. Hij neemt een duik in de verschillende werelden van Rulantica. Snorri's Adventure duurt ongeveer acht minuten.

De show is elke vijftien minuten te zien. In de wachtrij worden reclames voor Rulantica getoond. Even verderop, bij de uitgang van achtbaan Euro-Mir, kreeg een winkeltje een Snorri-thema. Het verkooppunt heet nu Snorri Souvenirs.

Darkride
Snorri speelt een steeds belangrijkere rol in Europa-Park. Hij leende zijn naam tot nu toe al aan darkride Snorri Touren, lazy river Snorri's Saga, souvenirwinkel Snorri's Grotta, VR-beleving Snorri Snorkling en themagebied Snorri Strand.Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be