Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland maakt openingskalender bekend: langer open in de meivakantie

18-03-2021, 13.32 uur

Hoewel Toverland voorlopig gesloten is vanwege het coronavirus, worden er al wel plannen gemaakt voor de rest van het jaar. Zo is het de bedoeling dat het attractiepark in de meivakantie langer geopend blijft dan voorheen. Dat blijkt uit de openingskalender van 2021.

Toverland wil in de meivakantie - van zaterdag 1 tot en met zaterdag 15 mei - dagelijks opengaan van 10.00 tot 20.00 uur. In die periode wordt ook toegewerkt naar de feestelijke verjaardag van het park. Op woensdag 19 mei bestaat Toverland twintig jaar.

Wat voor festiviteiten bezoekers precies kunnen verwachten, wordt later bekend. Verder is Toverland van plan om een tijdelijke camping, die vorig jaar geïntroduceerd werd in de zomermaanden, in 2021 al vanaf de meivakantie aan te bieden.

Entertainment
Bovendien is nu al duidelijk dat zomerfestival Summer Feelings dit jaar terugkeert, van zaterdag 17 juli tot en met zondag 5 september. Het park gaat dan elke dag open van 10.00 tot 21.00 uur, met extra entertainment.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be