Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Sprookjesachtig uiterlijk voor Efteling-vrachtwagen

12-03-2021, 22.29 uur

Een Efteling-vrachtwagen heeft een bijzonder nieuw uiterlijk gekregen. Op de vrachtauto prijken verschillende herkenbare Efteling-attracties en -sprookjesfiguren. Voor het project werd het Tilburgse drukwerkbedrijf Q-Promotions ingeschakeld.

De sprookjesachtige wagen wordt al langer gebruikt door het centraal magazijn van de Efteling. Op de zijkanten zijn nu onderdelen zichtbaar van attracties als Symbolica, de Python, de Piraña, Max & Moritz en het Spookslot.

Verder bevat de kleurrijke collage herkenbare elementen uit sprookjes als Roodkapje, Pinokkio, De Indische Waterlelies en Hans en Grietje.

Prachtklus
"Een vrachtwagen vol wonderen", meldt Q-Promotions op LinkedIn. "We mochten de Efteling-vrachtwagen voorzien van full colour-bedrukking, die we ter bescherming hebben afgewerkt met een matlaminaat." Het bedrijf spreekt over "een prachtklus om bij weg te dromen".

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be