Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Spirou Provence

Video: Marsupilami-pretpark investeert in verbeteringen en nieuwe attractie

09-07-2021, 16.24 uur | Reacties

Het Franse pretpark Parc Spirou, dat in het teken staat van striphelden als Marsupilami en Lucky Luke, blijft investeren in verbeteringen. Sinds de opening in 2018 werden al meerdere attracties toegevoegd. Bovendien komt er steeds meer aandacht voor thematiek.

Nadat vorig jaar vliegtuigmolen Crash Blorks in gebruik genomen werd, opende dit seizoen de interactieve waterattractie Splash Piranha. De molen werd gebouwd door fabrikant Ride Engineers Switzerland. Ook nieuw is cowboystadje Lucky Town.

Verder werd de kale omgeving van paardenbaan Spip Jumper afgelopen winter getransformeerd tot een dichtbegroeide jungle, inclusief een avontuurlijk wandelpad. Voortaan heet de attractie Palombie Secrète, onderdeel van de Marsu Jungle.

Video
Een video van een bezoeker brengt alle aanpassingen in beeld. Spirou is de Franse naam van stripfiguur Robbedoes.Meer Parc Spirou Provence
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be