Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings Playlist op Spotify: meer dan vijftien uur aan originele pretparkmuziek

10-03-2021, 22.21 uur

Dankzij een nieuwe Spotify-afspeellijst van Looopings is bijna alle noemenswaardige Europese pretparkmuziek te vinden op één plek. De officiële Looopings Playlist bestaat momenteel uit bijna 280 verschillende nummers, goed voor ruim vijftien uur aan soundtracks.

Het gaat om bekende en onbekende melodieën uit parken als de Efteling, Toverland, Walibi Holland, Europa-Park, Phantasialand, Disneyland Paris en Puy du Fou, maar bijvoorbeeld ook Drievliet, PortAventura World, Gardaland, Liseberg en Energylandia.

Nog niet alle Europese attractieparken hebben hun muziek uitgebracht gemaakt op Spotify. De Looopings Playlist wordt de komende tijd zo nodig aangevuld. Tips voor nog ontbrekende nummers zijn dan ook welkom. Wie suggesties heeft, kan mailen naar playlist@looopings.nl.

Account
Voor het beluisteren van de afspeellijst is een gratis Spotify-account nodig. Door bovenaan de lijst op het hartjessymbool te drukken, kunnen gebruikers de Looopings Playlist volgen en opslaan.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be