Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Blackpool Pleasure Beach

Robbie Williams overwoog Engels pretpark te kopen

02-03-2021, 16.48 uur | Reacties

Popzanger Robbie Williams (47) heeft overwogen om het Engelse attractiepark Blackpool Pleasure Beach te kopen. Dat vertelt hij in een podcast. Volgens de wereldberoemde Brit werd het pretpark hem een tijdje geleden aangeboden door de huidige eigenaren, de familie Thompson. Hij was naar eigen zeggen oprecht geïnteresseerd.

Williams herinnert zich hoe hij twee decennia geleden een bezoek bracht aan de toeristische trekpleister. "En twintig jaar later proberen de eigenaren van Blackpool Pleasure Beach mij Blackpool Pleasure Beach te verkopen", zegt hij in een aflevering van Life's a Beach, de podcast van comedian Alan Carr. "Hoe gestoord is dat?"

Presentator Carr wil van de zanger weten of hij het aanbod overwogen heeft. "Ik ben wel in de verleiding gekomen." Uiteindelijk liepen de gesprekken op niets uit, aldus Williams. "Maar stel dat een groep showbiztypes samenwerkt om Blackpool nieuw leven in te blazen...", dagdroomt hij verder.

Big One
De comedian ziet het plan wel zitten. Hij stelt voor om de naam van achtbaan The Big One te wijzigen. "Ik zie wel voor me hoe mensen een ritje maken op Alan Carr's Big One", grapt hij. Williams droogjes: "Ik zou dolgraag een ritje maken op Alan Carr's Big One."

Een woordvoerder van het pretpark suggereert dat de anekdote berust op een misverstand. "Robbie Williams heeft 'Misunderstood' dat 'Something Beautiful' als Pleasure Beach te koop is", luidt de ludieke reactie van het park, met verwijzingen naar bekende liedjes van Williams. "Met een uitzicht 'Beyond the Sea' is het geen wonder dat hij geïnteresseerd was, maar voor nu geldt: 'Let Ús Entertain You'."


Meer Blackpool Pleasure Beach
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be