Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris neemt Main Street onder handen tijdens sluiting

01-03-2021, 22.45 uur

Disneyland Paris grijpt de coronasluiting aan om themagebied Main Street U.S.A. op te knappen. Op verschillende plekken in het Amerikaanse-Victoriaanse parkdeel vinden werkzaamheden plaats. Dat is te zien op nieuwe beelden die vandaag naar buiten kwamen.

Zo staat de gevel van The Storybook Store in de steigers. De façade ondergaat een ingrijpende renovatie. Op verschillende plekken, waaronder bij souvenirwinkel Emporium, worden naamborden vernieuwd. Daarnaast vervangt Disney het prieel op Town Square.

In broodjeszaak Market House Deli is er aandacht voor de decorstukken. Alle rekwisieten worden één voor één opgeknapt. Er zijn ook authentieke onderdelen die niet meer gered kunnen worden, zoals een dertig jaar oude zak meel. Decorateurs maken daar in hun werkplaats een exacte replica van.

's Nachts
Bij hotdogzaak Casey's Corner werden de deuren en de volledige parketvloer in ere hersteld. Sommige gebouwen, zoals snoepwinkel Boardwalk Candy Palace, moeten meermaals per jaar geverfd worden. Normaal gesproken gebeurt dat 's nachts, om bezoekers niet tot last te zijn. Nu de Disney-parken gesloten zijn, hoeft men daar geen rekening mee te houden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be