Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Oud Valkeveen

Noord-Hollands pretpark wil volgende week weer open als speeltuin

28-02-2021, 23.02 uur | Reacties

Een kleinschalig Noord-Hollands attractiepark denkt een manier gevonden te hebben om de landelijke coronaregels te omzeilen. Speelpark Oud Valkeveen wil komende week opengaan als speeltuin. Men hoopt vanaf vrijdag 5 maart weer bezoekers te mogen verwelkomen.

Dat meldt het park, gelegen in de gemeente Gooise Meren, op Facebook. Het kabinet eist dat pretparken, dierentuinen en musea voorlopig gesloten blijven vanwege het coronavirus, maar buurtspeeltuinen mogen wel open.

Met het label 'speeltuin' zou Speelpark Oud Valkeveen mogelijk toch open kunnen, hetzij in aangepaste vorm. "Zodat kinderen gewoon lekker en veilig buiten kunnen spelen", laat het management weten.

Veiligheidsregio
Komende week moet duidelijk worden of het plan kan doorgaan. "Wij zijn hier momenteel over in gesprek met de gemeente Gooise Meren en de veiligheidsregio. Wij houden jullie op de hoogte."

Meer Speelpark Oud Valkeveen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be