Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen krijgt The Simpsons

23-11-2012, 12.06 uur

Eindelijk goed nieuws uit Slagharen. Het attractiepark heeft The Simpsons binnengehaald. Een oude schildpaddenvideo in het 4D Theater wordt vervangen door een film met de wereldberoemde tekenfilmfiguurtjes die nog nergens anders ter wereld draait.

En de aanpassing hoort nĂ­et bij de aangekondigde vier nieuwe attracties voor 2013. Directrice Angelique Klar: "We gaan niet eerst zeggen dat er nieuwe attracties komen en vervolgens alleen een film vervangen. Dit is gewoon een extraatje."

The Simpsons 4D is pas vorige week besteld op een attractiebeurs in Florida, waar hij voor het eerst te koop was. Nu wordt alles op alles gezet om hem op 22 maart, de eerste openingsdag van het nieuwe seizoen, te kunnen draaien.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be