Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park lanceert nieuwe digitale service MackOne

27-02-2021, 12.06 uur

Europa-Park introduceert komende maand een nieuwe digitale service. Vanaf aanstaande maandag worden alle accounts voor Europa-Park-diensten gebundeld op één plek. Het initiatief heet MackOne.

Tot nu toe moesten gebruikers voor de verschillende services van het Duitse attractiepark, zoals de ticketshop, de abonnementspagina, de hotels en de webshop, aparte accounts aanmaken. Straks kan iedereen overal gebruikmaken van MackOne.

"Vanaf maart 2021 is één centraal MackOne-account genoeg om in te loggen bij veel van onze websites en apps, zonder dat je je opnieuw hoeft te registreren", staat in de beschrijving. "Bestaande accounts worden automatisch overgezet. Daarna zijn je oude inloggegevens niet meer geldig."

App
Halverwege maart wordt MackOne ook gekoppeld aan de officiële app van Europa-Park en waterwereld Rulantica. De naam werd ongetwijfeld afgekeken van Apple One, een bundel met Apple-diensten die afgelopen najaar gelanceerd werd.

Europa-Park is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Mack. Dat geldt ook voor de zusterondernemingen Mack Rides, MackMedia, Mack Animation en MackNeXT. Op dit moment wordt gewerkt aan een eigen streamingdienst: Veejoy.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be