Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Spanjaarden kunnen weer een dagje naar een pretpark

04-03-2021, 16.40 uur

Nederland en België durven het heropenen van de attractieparken nog niet aan, maar in Spanje gaan de pretparken deze maand gewoon weer open. Aanstaande zaterdag begint het nieuwe seizoen van Parque de Atracciones de Madrid. Zusterpark Parque Warner Madrid volgt op zaterdag 27 maart.

Ondanks de coronamaatregelen in de regio Madrid mogen attractieparken en dierentuinen daar wel bezoekers ontvangen. Dierenparken waren al toegankelijk. Het dragen van mondkapjes is overal verplicht.

Ook PortAventura World, gelegen in de regio Catalonië, is van plan om het seizoen op 27 maart te starten. Het resort in badplaats Salou moest de poorten half oktober sluiten vanwege het coronavirus. Terra Mítica in Benidorm noemt nog geen datum.

Coronatest
Het kabinet adviseert Nederlanders om tijdens de coronacrisis niet naar het buitenland te reizen. Wie toch naar Spanje gaat, moet bij aankomst in Spanje én bij terugkomst in Nederland een recente negatieve coronatest kunnen tonen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be