Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris durft organiseren van hardloopwedstrijd nog niet aan

23-02-2021, 15.18 uur

Disneyland Paris denkt dat september nog te vroeg is om een groot sportevenement te laten plaatsvinden. Eigenlijk stond voor september 2021 de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend op de planning, met hardloopwedstrijden in de Disney-parken.

Hoewel veel mensen vermoeden dat de coronacrisis komend najaar wel grotendeels over moet zijn, durft Disney het nog niet aan om in september hardlopers uit de hele wereld samen te laten komen.

Dat betekent slecht nieuws voor sportieve Disney-fans. Eerder moesten de Princess Run in mei 2020 en het Run Weekend in september 2020 ook al geschrapt worden vanwege corona.

Kalender
Verder gaan dancefestival Electroland en diversiteitsfeest Magical Pride niet door in 2021. Daarmee zijn alle grootschalige Disney-evenementen dit jaar uit kalender verdwenen. "We danken jullie voor jullie begrip", meldt Disneyland in een korte verklaring.

Disneyland Paris is al sinds eind oktober 2020 gesloten, met uitzondering van een klein gedeelte van uitgaansgebied Disney Village. Vooralsnog wordt vrijdag 2 april genoemd als openingsdatum. Of dat doorgaat, hangt af van de Franse coronaregels.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be