Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tivoli Gardens

Dronken bestuurder rijdt door glazen pui van pretparkhotel

20-02-2021, 13.17 uur

Een 45-jarige dronken man heeft afgelopen weekend voor heel wat commotie gezorgd in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Hij reed met zijn rode Mazda door de glazen pui van het Tivoli Hotel, het hotelcomplex van het nabijgelegen pretpark Tivoli Gardens. Vervolgens reed hij een rondje door de lobby.

Waarom de roekeloze bestuurder het gemunt had op het pretparkhotel, is niet duidelijk. Een hotelmanager laat aan Deense media weten dat van een ongeluk geen sprake kan zijn. "Dit is geen plek waarvan je denkt: misschien is hij verkeerd gereden."

Volgens de politie heeft de man verklaard dat hij onder invloed was van drugs en alcohol. Na afloop van zijn dollemansrit probeerde hij al wandelend te ontsnappen. Het hotelpersoneel moest hem vasthouden, in afwachting van de politie. Er vielen geen gewonden.

Rijbewijs
Later bleek dat de automobilist - een bekende van de politie - niet beschikte over een geldig rijbewijs. De auto stond wel op zijn naam. Inmiddels is de man weer op vrije voeten. Hij wordt beschuldigd van vandalisme.

Meer Tivoli Gardens
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be