Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Groot onderhoud bij Enterprise in Attractiepark Slagharen

15-02-2021, 21.35 uur

Attractiepark Slagharen renoveert deze winter de thrillride Enterprise. Het loopingrad uit 1977 ondergaat na 44 jaar een grondige onderhoudsbeurt, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Daarbij krijgt de attractie ook een andere kleur.

Voor de technische revisie is onderhoudsbedrijf Most Revisie ingeschakeld. "De middenbouw schilderen we zelf", weet de voorlichtster. In welke kleuren blijft nog een verrassing. "Maar het past binnen het geheel."

De aanpassing moet zorgen voor een "frissere look". Het bedrijf van Van der Most bevindt zich op een steenworp afstand van het Overijsselse pretpark, in het dorpje Schuinesloot.

Werkzaamheden
Verder houden technische experts van Slagharen zich bezig met het "stabiliseren en ondervullen" van de Enterprise. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden af zijn vóór de geplande start van het zomerseizoen, eind maart.

Eind 2012 kondigde Slagharen nog aan dat de Enterprise in 2013 verwijderd zou worden, om plaats te maken voor iets nieuws. Toen de komst van de nieuwe attractie op het laatste moment niet doorging, werd besloten om het klassieke rad te behouden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be