Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Dit is het nieuwe logo van achtbaan Tornado in Avonturenpark Hellendoorn

15-02-2021, 14.38 uur

Bij de naamsverandering van achtbaan Tornado in Avonturenpark Hellendoorn hoort ook een ander logo. De klassieke rollercoaster uit 1990 wordt voortaan Balagos genoemd. In het nieuwe logo prijkt een vuurspuwende draak.

Balagos is de naam van een meedogenloze rode mannetjesdraak. De eerste letter is vormgegeven als een drakenstaart, terwijl de letter o oogt als een onheilspellend drakenoog. Het beeldmerk toont ook de ondertitel Flying Flame.

De achtbaan van de Nederlandse fabrikant Vekoma wordt deze winter voorzien van een nieuwe trein van de Duitse leverancier Sunkid Heege, met heupbeugels in plaats van schouderbeugels. Dat moet zorgen voor een vrijer gevoel. Verder ondergaat de attractie een schilderbeurt en worden er decoraties toegevoegd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be