Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings brengt eigen pin uit: nu te bestellen

12-02-2021, 15.19 uur

Looopings heeft een eigen pin uitgebracht, die vanaf nu te bestellen is. Het speldje werd vormgegeven als de drie o's uit het Looopings-logo. Met behulp van een bijgeleverd kaartje kan het herkenbare embleem letterlijk uit het logo gehaald worden.

Voor het souvenirtje ging Looopings een samenwerking aan met Pretparkwinkel.nl. De website neemt ook het bestelproces en de verzending op zich. "Het werd hoog tijd dat de bekendste en brutaalste pretparksite van de Benelux een eigen pin kreeg", vertelt initiatiefnemer Nando de Kroon.

De officiële Looopings-pin kost 7,50 euro. Er zijn vooralsnog tweehonderd exemplaren gemaakt. Verzenden met PostNL kost 1,95 euro. Het versturen van bestellingen naar België en andere Europese landen is ook mogelijk.

Collectie
Het product wordt beschermd verpakt, in bubbeltjesplastic. Voor 0,50 euro komt daar cadeaupapier bij. "Het is een unieke pin, uitgevoerd in hoge kwaliteit, die niet mag ontbreken in een collectie met pretparkpins", aldus De Kroon.

Ga voor het bestellen van de pin naar Pretparkwinkel.nl. Betalen kan met behulp van iDeal, Bancontact en PayPal. De verzending vindt binnen 24 uur plaats, zodat producten binnen één tot vijf dagen in huis zijn.Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be