Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Werkzaamheden Avonturenpark Hellendoorn liggen even stil door sneeuwval

10-02-2021, 16.09 uur

Het heeft flink gesneeuwd in Avonturenpark Hellendoorn. Op foto's van het Overijsselse pretpark is te zien hoe sommige attracties door een dikke laag sneeuw bijna onherkenbaar zijn geworden. De werkzaamheden in het park liggen door het weer tijdelijk stil.

Deze winter worden achtbaan Tornado en de oldtimerbaan opgeknapt. De rollercoaster krijgt een andere naam - Balagos - en een nieuw kleurenschema. In plaats van geel met groen wordt de attractie oranje met zwart.

Een groot deel van de baan, waaronder de looping en 25 meter hoge liftheuvel, is al geverfd. Als de weersomstandigheden het toelaten, gaat het schilderwerk verder. Bij de Oldtimers wordt het landschap opnieuw aangelegd. Er komen nieuwe scènes met boerderijdieren.

Glijbanen
Op andere sneeuwfoto's prijken interactieve darkride Discovery Club, overdekte achtbaan Rioolrat, glijbanenpark Aquaventura, het Gouden Theater Paleis, slingerende schijf Het DrakenNest, wildwaterbaan Sungai Kalimantan en meet-and-greet-locatie De Berenboom. Het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn begint naar verwachting in april.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be