Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-film De Expeditie van Familie Vos direct naar streamingdiensten

08-02-2021, 17.08 uur

De Efteling-speelfilm De Expeditie van Familie Vos gaat toch niet in de bioscoop draaien. Vanwege de landelijke lockdown is besloten om de film direct uit te brengen op verschillende streamingdiensten. Vanaf aanstaande donderdag kan de productie tegen betaling bekeken worden via onder meer Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

De Expeditie van Familie Vos zou op 16 december officieel in première gaan. Door de coronaregels zijn Nederlandse bioscopen echter sinds 15 december dicht. Producent Just Entertainment hoopte dat de film in de voorjaarsvakantie alsnog zou kunnen draaien.

Nu de lockdown verlengd is tot begin maart, valt dat plan in duigen. "De lockdown duurt helaas voort, maar we blijven bij ons idee en hopen dat veel families nu tijdens de vakantie van dit leuke avontuur van deze bijzondere familie zullen genieten", laat de producent weten.

Speurtocht
De Expeditie van Familie Vos gaat over de 11-jarige jongen Teun die tijdens een winterse vakantie in de Efteling ontdekt dat zijn pas overleden opa een speurtocht voor hem heeft uitgezet in het attractiepark.

De film, met onder meer Anna Drijver, Peter Faber en Edo Brunner, was in december wel kort in de bioscoop te zien onder het mom van een voorpremière.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be