Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: zo ligt Duinrell erbij in de sneeuw

08-02-2021, 16.44 uur

Wie nu een wandeling door Duinrell maakt, waant zich in een winterwonderland. Het Wassenaarse pretpark deelt sfeervolle sneeuwfoto's van verschillende attracties, het Tikibad en het vakantiepark.

Bekende attracties als Falcon, Dragonfly, Waterspin, Aqua Swing en Mad Mill zijn bedekt onder een laag sneeuw. De beelden tonen ook dat de enorme waterbak van waterbaan Splash leeg is, in afwachting van het zomerseizoen.

Duinrell-directeur Philip van Zuylen heeft bijzondere herinneringen aan sneeuw in het park, vertelde hij in 2019 in een aflevering van de Looopings Podcast. "Eén van de leukste herinneringen die ik heb is: als er sneeuw ligt, met de sleeën achter de auto door Duinrell. Dat zijn van die dingen, die blijven altijd bij je. Dat hebben wij met onze kinderen ook weer gedaan."

Slapen
Door het coronavirus blijven het Tikibad en het attractiepark tot en met 2 maart dicht. Overigens is Duinrell niet helemaal gesloten: blijven slapen in het vakantiepark kan tijdens de lockdown wel gewoon.

















Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be