Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Luchtbeelden tonen besneeuwd Walibi Holland

08-02-2021, 21.15 uur

Walibi Holland deelt bijzondere foto's van achtbanen in de sneeuw. Terwijl het pretpark een diepe winterslaap houdt, zijn rollercoasters als Lost Gravity, Untamed en Xpress: Platform 13 bedekt onder een laag witte vlokken.

Dankzij luchtbeelden, gemaakt met behulp van een drone, kunnen fans ervan meegenieten. Walibi ligt er in de wintermaanden steevast verlaten bij, ook buiten coronatijd. Het attractiepark is tussen eind oktober en begin april gesloten voor publiek.

De palmbomen bij de entree zijn ingepakt met jutezakken. Bij reuzenrad La Grande Roue zijn enkele bakjes weggehaald zodat dat het rad niet gaat draaien. 's Winters worden de remmen uitgeschakeld om slijtage te voorkomen.

Condor
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan de komende tijd gewoon door. Walibi is van plan om de poorten over minder dan twee maanden te openen, op vrijdag 2 april. Belangrijkste verandering is de opknapbeurt van hangende achtbaan Condor en het bijbehorende themagebied Exotic.























Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be