Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland houdt foodtruck dicht vanwege sneeuwoverlast

07-02-2021, 11.09 uur

Wie van plan was om vandaag een hapje of een drankje te nuttigen bij Toverland na een sneeuwwandeling, komt bedrogen uit. Vanwege de heftige sneeuwval heeft het Limburgse pretpark besloten om de zogeheten ToverTruck de hele dag dicht te houden.

Bij de foodtruck zijn normaal gesproken onder andere hamburgers en broodjes worst verkrijgbaar. "In verband met de weersomstandigheden blijft de ToverTruck op zondag 7 februari 2021 gesloten", valt te lezen op de website van Toverland. "Bij voorbaat dank voor je begrip."

Weerinstituut KNMI heeft vandaag voor het hele land code rood afgegeven. De sneeuw gaat gepaard met stevige wind en een snijdende kou. Voor het eerst in tien jaar is er officieel sprake van een sneeuwstorm. Nederlanders worden opgeroepen om zo veel mogelijk thuis te blijven.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be