Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mena Zoo

Tijger bijt verzorger dood in dierentuin Oekraïne

06-02-2021, 15.46 uur | Reacties

In een Oekraïense dierentuin is een verzorger gedood door een tijger. De 47-jarige medewerker werd in zijn nek gebeten toen hij de tijgers wilde voeren. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het tragische incident vond donderdagmiddag plaats in Mena Zoo, in het noorden van Oekraïne. Volgens de directie heeft het slachtoffer de veiligheidsregels niet gevolgd door alleen het hok binnen te stappen.

Het tijgerverblijf bestaat uit drie verschillende delen met scheidingswanden ertussen. Waarschijnlijk is de man vergeten om een poort te sluiten. Hij werkte al sinds 2009 in het park, weten regionale media.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be