Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Dierverzorgers vertellen over hun werk in nieuwe podcast Burgers' Zoo

04-02-2021, 17.29 uur

Burgers' Zoo heeft vanaf vandaag een eigen podcastserie. Daarin komen verschillende medewerkers van de Arnhemse dierentuin aan het woord. De eerste reeks bestaat uit negen afleveringen, waarvan er nu twee online staan. Ze zijn te beluisteren via Spotify en andere podcast-apps.

Voor het project werkt Burgers' Zoo samen met presentatrice Angelique Krüger en programmamaker Olga Tops. Zij spraken met dierenverzorgers, een dierenarts en directeur Alex van Hooff over hun werkzaamheden, passies en drijfveren.

"Op ontwapenende wijze weten Krüger en Tops door te dringen tot de kern van ons familiebedrijf", laat het park weten. "Ze kijken daarbij letterlijk en figuurlijk overal achter de schermen en weten op treffende wijze hun persoonlijke verwondering en bewondering in directe vragen aan de hoofdrolspelers te formuleren."

Kleurrijk
Men belooft "verrassende verhalen en kleurrijke anekdotes". De serie wordt Aan het werk bij Burgers' Zoo genoemd. Presentatrice Krüger is bekend van Omroep Gelderland. Nieuwe afleveringen verschijnen steeds op donderdagen.


Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be