Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hotelgasten Efteling kunnen kamer straks openen met telefoon

03-02-2021, 14.55 uur | Reacties

Wie blijft slapen in het Efteling Hotel, heeft voor het openen van een hotelkamer straks geen pasje meer nodig. De Efteling ontwikkelt een techniek waarbij hotelgasten toegang tot hun kamer kunnen krijgen met behulp van hun telefoon. Dat vertelt teamleider Sven Olree in een interview.

Het Efteling Hotel ondergaat momenteel een ingrijpende verbouwing, waarbij 98 Comfortkamers en vier Junior Suites voorzien worden van een nieuw interieur. Bovendien komen er twee nieuwe Comfortkamers bij. De werkzaamheden duren ongeveer twee maanden.

"Zo'n verbouwing is ook een goed moment om groot onderhoud te laten plaatsvinden", zegt Olree. "Eventuele werkzaamheden waar gasten normaliter hinder van ondervinden, wil je hiermee voor de rest van het jaar voorkomen."

Digitaal systeem
Daarbij wordt gekeken naar technische verbeteringen en aanpassingen om het comfort te vergroten. "Zo is er een digitaal systeem ontwikkeld, waarbij gasten zo veel mogelijk zelf via de Efteling-app kunnen regelen", weet Olree. "Straks kun je met je telefoon de kamerdeur openen. Onze gast hoeft dus niet meer op zoek naar een keycard."

Naast de kamers knapt de Efteling ook het trappenhuis, de gangen en de liften op. "Om te zorgen voor één geheel met de kamers", aldus de teamleider. Vooralsnog staat de heropening gepland voor maandag 8 maart.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be