Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk wordt vaccinatielocatie

03-02-2021, 19.43 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk krijgt dit jaar een dubbele functie. De trekpleister wordt de komende maanden ook gebruikt als vaccinatielocatie. Daarvoor werkt het dierenpark samen met GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Buurtbewoners kunnen er terecht voor een vaccin tegen het coronavirus. Het vaccineren vindt plaats in de AvondUur, een grote zaal aan de rand van het park. "Ons evenementencentrum stond vanwege corona natuurlijk toch leeg", vertelt parkmanager Alex Tiebot in gesprek met Looopings.

De eerste prikken worden volgende week donderdag al gezet. "Er komt een aparte in- en uitgang, zodat dagbezoekers en GGD-gasten niet door elkaar lopen", legt de manager uit.

September
De vaccinatielocatie blijft naar verwachting tot en met september actief. Wanneer de rest van het Dolfinarium weer open mag voor publiek, hangt af van de landelijke coronaregels.

Meer Dolfinarium
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be