Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent populaire foodtruck voortaan ook op vrijdagen

02-02-2021, 22.22 uur

De openingstijden van de nieuwe Toverland-foodtruck worden verruimd. Sinds afgelopen weekend is bij het Limburgse pretpark een eetkraam te vinden waar onder meer hamburgers en friet verkocht worden. Eigenlijk zou de zogeheten ToverTruck alleen geopend zijn in vakanties en op zaterdagen en zondagen.

Wegens het grote succes van het eerste weekend gaat de foodtruck voortaan ook open op alle vrijdagen, van 10.00 tot 17.00 uur. Dat heeft Toverland vandaag bekendgemaakt. Vanwege de enorme toestroom moesten bezoekers zondag een uur op hun eten wachten.

Nu duidelijk is dat het attractiepark nog de hele maand dicht moet blijven, staat ook vast dat de ToverTruck geopend zal zijn tijdens de carnavalsvakantie. Die duurt van 13 tot en met 21 februari.

Donuts
De truck is bedoeld voor buurtbewoners die in de omgeving een boswandeling willen maken. Er staan onder meer suikerwafels, donuts en curryworsten op het menu.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be