Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet nieuwe attractie Nest op parkplattegrond

01-02-2021, 21.57 uur

De parkplattegrond van de Efteling is aangepast. Op een nieuwe versie van de zomerplattegrond, die vanaf vandaag beschikbaar is in de officiële Efteling-app, prijkt de nieuwe attractie Nest. Het speelgebied werd ingetekend tussen De Vliegende Hollander en de Game Gallery.

Tegelijkertijd is bootjesmolen Polka Marina volledig verwijderd van de tekening. Twee bloemenperkjes naast de molen zijn blijven staan. De familieattractie werd onlangs afgebroken. Er komt bestrating voor in de plaats.

Nest wordt een speelbos van circa 1200 vierkante meter. De Efteling investeert 2 miljoen euro in het project, dat geschikt moet worden voor kinderen met een beperking. Er komt ook een eetgelegenheid in het gebied: 't Verwende Nest.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be