Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Dit jaar geen dancefestival en Pride-feestavond in Disneyland Paris

01-02-2021, 21.22 uur

Er komt dit jaar toch geen dancefestival in Disneyland Paris. Eigenlijk zou begin juli 2021 dancefeest Electroland plaatsvinden, met optredens van verschillende beroemde dj's. Vanwege de coronacrisis is besloten dat het evenement niet doorgaat, net als afgelopen zomer.

Hetzelfde geldt voor lgbt-evenement Magical Pride. De muzikale feestavond in het Disneyland Park stond op de planning voor zaterdag 12 juni. Electroland had op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli moeten plaatsvinden.

In 2020 moesten beide evenementen ook al geschrapt worden vanwege het coronavirus. Hoewel nog niet duidelijk is hoe de pandemie zich de komende maanden gaat ontwikkelen, neemt Disneyland Paris alvast het zekere voor het onzekere.

Artiesten
De ticketverkoop was nog niet gestart. Ook waren er nog geen artiesten aangekondigd. Magical Pride werd in 2019 voor het eerst gehouden. Electroland werd eerder georganiseerd in 2017, 2018 en 2019.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be