Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling luidt het nieuwe jaar in met speciale pin

29-01-2021, 14.41 uur

Hoe pretparkseizoen 2021 zal verlopen is nog een raadsel, maar de Efteling komt nu al met een aandenken aan dit jaar. In de webshop van het attractiepark is nu een speciale pin te koop met een afbeelding van een kabouter de tekst 'Efteling 2021'.

De kaboutertekening kennen we van zogeheten Gelukszakjes die in het verleden in het park te koop waren; zakjes met verschillende verrassingssouvenirs. De oplage bedraagt 1500 stuks. Op dit moment zijn er nog zo'n tweehonderd exemplaren beschikbaar.

Het speldje kost 6 euro. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 3 euro voor alleen de pin en 6 euro in combinatie met andere artikelen. Wie voor meer dan 50 euro aan souvenirs bestelt, hoeft geen verzendkosten te betalen.

Geopend
De Efteling is dit jaar nog geen enkele dag geopend geweest. Vanwege de coronamaatregelen ging het sprookjespark half december 2020 dicht. Op dit moment wordt woensdag 10 februari genoemd als heropeningsdatum.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be