Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland opent foodtruck voor wandelaars in de omgeving

28-01-2021, 23.38 uur | Reacties

Toverland blijft voorlopig gesloten, maar vanaf komend weekend is er wel een alternatief. Het Noord-Limburgse attractiepark zet een foodtruck neer waar buurtbewoners een hapje en een drankje kunnen halen als ze een wandeling willen maken in de omgeving.

De zogenoemde ToverTruck is voorlopig geopend op iedere zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur. Verder zijn er plannen om open te gaan in de zuidelijke voorjaarsvakantie, van zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari.

Volgens de huidige planning gaat Toverland weer open op woensdag 10 februari, als de huidige coronamaatregelen aflopen. De kans is echter groot dat de landelijke lockdown verlengd wordt. In dat geval blijft de ToverTruck dus staan.

Wandelroutes
De truck wordt neergezet bij de winterentree van Toverland, voor het overdekte themagebied Land van Toos. Parkeren is gratis. Toverland promoot verschillende wandelroutes variërend van 5,8 kilometer tot 11,7 kilometer. Ook zijn er diverse fietsroutes. Verder is op de website van het park een bingokaart voor kinderen te downloaden, bedoeld voor in het bos.

Op het menu van de ToverTruck staat onder meer soep, hamburgers, curryworst en friet met kipsaté of stoofvlees. Verder worden er warme suikerwafels, vlaaien en donuts verkocht. Wie dorst heeft, kan kiezen uit koffie, thee, chocolademelk, water of frisdrank.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be