Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Souvenirwinkel Disneyland Paris gaat weer even open

28-01-2021, 11.36 uurBeeld: @DLPReport

De heropening van Disneyland Paris laat nog maanden op zich wachten, maar in de tussentijd is het wel mogelijk om te shoppen in uitgaansgebied Disney Village. Souvenirwinkel World of Disney gaat in januari en februari open op geselecteerde dagen.

Voorlopig zijn dat alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 14 februari, steeds van 12.00 tot 17.00 uur. In december was de grote winkel ook al op verschillende momenten toegankelijk, zodat mensen in de omgeving hun kerstinkopen konden doen.

"Naast ons gebruikelijke aanbod en enkele nieuwe producten krijgen klanten 70 procent korting op een selectie van speelgoed, textiel, accessoires en huishoudelijke artikelen", meldt Disney.

Parkeren
Er geldt een beperkte capaciteit en het dragen van een mond- en neusmasker is verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van Indigo. Wie een aankoop doet, mag daar één uur gratis parkeren.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be