Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany werkt aan buitengedeelte van nieuwe achtbaan

25-01-2021, 18.50 uur | Reacties

De nieuwe achtbaan van Movie Park Germany staat bijna helemaal overeind. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het buitengedeelte van de rollercoaster, die Movie Park Studio Tour gaat heten. Dat is te zien op nieuwe foto's die het Duitse pretpark vandaag heeft gepubliceerd.

"De track is bijna volledig rond", meldt Movie Park. "Deze week wordt op het hoogste punt van de baan het laatste nog ontbrekende onderdeel geplaatst."

Ook binnen, in een enorme hal van 3800 vierkante meter, zijn verschillende bedrijven nog dagelijks hard aan het werk. "In een ongeëvenaard tempo worden tien meter hoge scheidingswanden opgetrokken, zodat de individuele scènes van elkaar gescheiden worden."

Doolhof
De Nederlandse firma P&P Projects is ingeschakeld voor de decors. "Deze experts zijn druk bezig om het doolhof van steunpilaren, platforms en muren om te toveren tot legendarische Hollywood-filmstudio's."

Movie Park Germany koos voor een zogeheten multi dimension coaster van attractiebouwer Intamin; een familieachtbaan met een topsnelheid van 60 kilometer per uur. In het gebouw waren eerder de attracties Looney Tunes Adventure, Ice Age Adventure en Wrong Turn gevestigd.

Meer Movie Park Germany
Reacties