Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany werkt aan buitengedeelte van nieuwe achtbaan

25-01-2021, 18.50 uur

De nieuwe achtbaan van Movie Park Germany staat bijna helemaal overeind. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het buitengedeelte van de rollercoaster, die Movie Park Studio Tour gaat heten. Dat is te zien op nieuwe foto's die het Duitse pretpark vandaag heeft gepubliceerd.

"De track is bijna volledig rond", meldt Movie Park. "Deze week wordt op het hoogste punt van de baan het laatste nog ontbrekende onderdeel geplaatst."

Ook binnen, in een enorme hal van 3800 vierkante meter, zijn verschillende bedrijven nog dagelijks hard aan het werk. "In een ongeëvenaard tempo worden tien meter hoge scheidingswanden opgetrokken, zodat de individuele scènes van elkaar gescheiden worden."

Doolhof
De Nederlandse firma P&P Projects is ingeschakeld voor de decors. "Deze experts zijn druk bezig om het doolhof van steunpilaren, platforms en muren om te toveren tot legendarische Hollywood-filmstudio's."

Movie Park Germany koos voor een zogeheten multi dimension coaster van attractiebouwer Intamin; een familieachtbaan met een topsnelheid van 60 kilometer per uur. In het gebouw waren eerder de attracties Looney Tunes Adventure, Ice Age Adventure en Wrong Turn gevestigd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be