Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Notitieboekje voor Efteling-bezoekers: streep bezochte attracties af

25-01-2021, 12.43 uur

Nooit meer een attractie missen tijdens een dagje Efteling? Het attractiepark verkoopt vanaf nu notitieboekjes waarin bezoekers kunnen afstrepen welke attracties ze al bezocht hebben. Daarvoor werkt de Efteling samen met de firma WIJCK.

WIJCK staat bekend om producten met abstracte lijntekeningen van bekende steden en gebouwen. Nu is er ook een Efteling-lijn, met een poster, een tas en een handgebonden boekje van 21 bij 13 centimeter.

Op de voorkant van het notitieboekje prijkt entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Aan de binnenzijde is een gestileerde plattegrond van de Efteling te vinden, plus de mogelijkheid om persoonlijke gegevens te noteren.

Parkshows
De afstreeplijst bevat 28 Efteling-attracties. Alleen speeltuinen en de Stoomcarrousel ontbreken. Verder worden de parkshows vermeld. Ook is het mogelijk om gespeelde spellen in de Game Gallery af te vinken.

Het tachtig pagina's tellende souvenirtje is voor 12,50 euro te bestellen in de online webwinkel van de Efteling. Die blijft in de lucht zolang het park gesloten is vanwege de coronamaatregelen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be