Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling wint rechtszaak van boze boer

15-11-2012, 09.56 uur

Een boer uit Kaatsheuvel heeft een rechtszaak over het parkeerterrein van de Efteling verloren. De landbouwer maakte bezwaar tegen de komst van een nieuwe parkeerplaats voor 3.500 auto's, bedoeld voor extreem drukke dagen.

Hij zei doodsbang te zijn dat hij zijn geliefde landbouwpercelen door de komst van het stukje asfalt niet meer zou kunnen bereiken. Ook beweerde de gepikeerde Efteling-buurman te vrezen voor weggegooide luiers en ander zwerfafval op zijn akkers.

In werkelijkheid is het hem heel ergens anders om te doen: de boer heeft een langlopend conflict met de Efteling over het aankopen van stukken grond. De Raad van State in Den Haag oordeelde kort maar krachtig: niet zo zeuren. Alle bezwaren zijn van tafel geveegd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be