Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell investeert in luxe lodgetenten voor zeven personen, mét badkamer

21-01-2021, 17.18 uur

Het vakantiepark van Duinrell wordt deze winter uitgebreid met enkele luxe lodgetenten voor zeven personen. Het gaat om een nieuw type accommodatie met een extra ruime indeling. Zo bevatten de tenten een eigen badkamer en woonkeuken.

"De lodgetenten hebben een pagode-achtig dak, waardoor er binnen veel ruimte en hoogte is", laat Duinrell weten. "Ook zijn ze aan de voorzijde voorzien van een glazen wand."

De keuken bestaat uit onder andere een gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en Nespresso-apparaat. Er zijn drie slaapkamers. Aan de voorzijde bevindt zich een overdekte veranda.

Zestig stuks
Er komen vier luxe lodgetenten van dit type, in de buurt van de entree van het attractiepark. Daarnaast voegt Duinrell dit jaar vier luxe tenten voor vijf personen en drie luxe tenten voor zes personen toe. Daarmee komt het totale aantal lodgetenten in het vakantiepark op zestig stuks.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be