Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Onzekerheid over voorjaarsopening Toverland: 'De intentie is er'

22-01-2021, 11.41 uur | Reacties

Komt er dit jaar een zogeheten Pre-season in Toverland? Vorig jaar was het Limburgse attractiepark voor het eerst al volledig geopend op sommige dagen in februari en maart, in de aanloop naar de seizoensopening eind maart. Het is nog maar de vraag of dat dit jaar ook gaat gebeuren.

Alles valt of staat bij de coronamaatregelen, vertelt een Toverland-woordvoerster aan Looopings. "Wij weten helaas niet hoe het coronavirus zich ontwikkelt en wanneer de pretparken weer open mogen", zegt ze. "Wat wij wél zeker weten, is dat Toverland opengaat zodra het weer mag."

Als dat vóór eind maart is, gaat het Pre-season door. "De intentie is er zeker." In dat geval zijn alle themagebieden al geopend in de weekenden van februari en maart, plus de voorjaarsvakantie van zaterdag 13 tot en met zondag 21 februari.

Land van Toos
"We hopen natuurlijk dat dat doorgaat", aldus de voorlichtster. Op doordeweekse dagen buiten de vakantie zijn zoals gebruikelijk alleen de overdekte gedeeltes Land van Toos en Wunderwald toegankelijk. De officiële seizoensstart staat gepland voor zaterdag 27 maart.

Vooralsnog duurt de landelijke lockdown tot en met 9 februari, zodat Toverland op 10 februari de poorten weer kan openen. De kans is echter levensgroot dat de huidige maatregelen verlengd worden.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be