Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Opnames voor grote tv-show SBS6 in Toverland

27-01-2021, 10.21 uur

Een nieuw tv-programma van SBS6 speelt zich af in Toverland. De zender presenteert volgende maand een afvalrace met ijskunstenaars, gepresenteerd door Viktor Brand. Voor de opnames werd uitgeweken naar het Limburgse attractiepark.

De ijsbeeldhouwers zijn aan het werk gezet op een speciale locatie, gekoeld tot 10 graden onder nul. Sommige kleine opdrachten vonden in de buitenlucht plaats. Tijdens de opnames was Toverland gesloten voor publiek.

De vrijdagavondshow krijgt de titel IJsmeesters: een Koud Kunstje. Er komen vier afleveringen met elk een ander gastjurylid. Dat zijn achtereenvolgens illusionist Hans Klok, presentatrice Erica Terpstra, showkenner Albert Verlinde en astronaut André Kuipers.

Festival
Verder bestaat de jury uit Alec Messchaert, organisator van ijssculpturenfestivals, en Anique Kuizenga, artistiek leider van het jaarlijkse Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. De eerste aflevering wordt uitgezonden op vrijdag 12 februari om 21.30 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be