Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling bezorgt geen avondeten meer in vakantiehuisjes

24-01-2021, 18.15 uur

De Efteling is gestopt met het bezorgen van avondeten in vakantiehuisjes. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Gasten van vakantiepark Bosrijk konden eerder pizza's bestellen om te nuttigen in hun huisje. Er bleek echter te weinig animo voor te zijn.

Daarom behoort een diner laten bezorgen nu niet meer tot de mogelijkheden voor Bosrijk-gasten. De beslissing heeft niets te maken met de dit weekend ingevoerde avondklok van 21.00 tot 04.30 uur, weet de voorlichtster. "Het is al enige tijd geen optie meer." Een ontbijtje bestellen kan nog wel.

Hoewel de Efteling al sinds half december dicht is, blijft Bosrijk gewoon toegankelijk. Omdat een verblijf nu exclusief toegang tot het attractiepark is, zijn de tarieven verlaagd. Vakantiepark Loonsche Land en het Efteling Hotel zijn wel gesloten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be