Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris laat fans meegenieten van sneeuwlandschappen

21-01-2021, 13.33 uur

Disneyland Paris is veranderd in een winterwonderland. Sneeuw zorgt voor een sprookjesachtige sfeer in de Disney-parken, die al sinds eind oktober 2020 gesloten zijn. Speciaal voor alle fans die nu dolgraag ter plekke een kijkje zouden nemen, deelt Disney een uitgebreide fotoreportage.

Enkele tientallen foto's laten zien hoe het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park maagdelijk wit zijn gekleurd. Wie goed oplet, ziet dat bij het kasteel van Doornroosje steigers zijn verschenen. Het bouwwerk ondergaat dit jaar een grote renovatie.

In de parken heeft al bijna drie maanden geen bezoeker rondgelopen. Deze week werd bekend dat de heropening nog maanden op zich laat wachten. Disneyland Paris opent op zijn vroegst op 2 april, als de coronacrisis het toelaat.



























































Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be