Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling deelt foto's van attracties in de sneeuw

17-01-2021, 14.17 uur

Door de landelijke lockdown is de Efteling al ruim een maand stil en verlaten. Daardoor kunnen fans de gevallen sneeuw in het attractiepark dit weekend niet met eigen ogen aanschouwen. Speciaal voor hen deelt de Efteling nu zelf enkele plaatjes van besneeuwde attracties.

Op de zeven foto's staan het Huis van de Vijf Zintuigen, Villa Volta, het Volk van Laaf, het Sprookjesbos, de Python, Symbolica en de fontein bij horecacomplex Station de Oost. "Voor iedereen die de Efteling mist, hebben we vandaag winterse foto's gemaakt", laat het park weten.

Ondanks de winterse sferen zijn alle decoraties voor de Winter Efteling al afgebroken. Eigenlijk zou het winterseizoen tot en met eind januari duren. Vanwege de coronabeperkingen werd eerder al besloten om de Winter Efteling vroegtijdig te beëindigen.











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be