Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Entreeprijs Walibi Holland iets omhoog in 2021

14-01-2021, 21.28 uurBeeld: @promenadefotos

De toegangsprijs van Walibi Holland wordt licht verhoogd. Bezoekers betalen dit jaar 1 euro meer voor een kaartje dan in 2020, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Een ticket voor volwassenen gaat 36 euro kosten in het voor- en naseizoen. In juli en augustus kost een entreebewijs 38 euro.

Kinderen in de leeftijd 3 tot en met 5 jaar zijn de helft van het reguliere tarief kwijt: 18 euro in het laagseizoen, 19 euro in het hoogseizoen. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar moet 29 euro afgerekend worden in het laagseizoen en 31 euro in de zomermaanden.

Een parkeerplek kost 9,50 euro. Voor de Halloween Fright Nights in oktober gelden aangepaste tarieven. Die zijn nog niet bekend.

Treinen
Walibi Holland opent dit jaar geen nieuwe attractie. Wel wordt een bestaand themagebied vernieuwd. In themadeel Exotic krijgen de attracties Condor, El Rio Grande en Los Sombreros een opknapbeurt. Voor de Condor bestelde Walibi nieuwe treinen.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be