Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Entreeprijs Plopsaland met 3 euro verhoogd: 41,50 euro per persoon

14-01-2021, 12.32 uur

Een kaartje voor Plopsaland De Panne kost dit jaar 41,50 euro. Dat is 3 euro meer dan de entreeprijs van 2020. Het pretpark levert twee grote projecten op: het Plopsa Hotel van 25 miljoen euro en een nieuwe achtbaan van 15 miljoen euro.

"De prijsverhoging heeft voor een deel te maken met indexering en voor een deel met de investeringen die we gedaan hebben, zoals de nieuwe spinning coaster", legt een woordvoerder uit. Plopsaland werkt aan een achtbaan met draaiende karretjes, twee lanceringen en vijf inversies.

Plopsa maakt geen onderscheid tussen kassaprijzen en online tarieven. Met een toegangsprijs van 41,50 euro evenaart Plopsaland concurrent Walibi Belgium, waar dit jaar eveneens een grote nieuwe achtbaan opengaat.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be