Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Kaartje Walibi Belgium gaat dit jaar 41,50 euro kosten

13-01-2021, 23.09 uur

Walibi Belgium grijpt de komst van een nieuwe achtbaan aan om de entreeprijs te verhogen. Het pretpark vraagt dit jaar 41,50 euro voor een toegangsbewijs voor volwassenen. Dat is 2 euro meer dan het kassatarief van 2020.

In de Belgische Walibi-vestiging wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een spectaculaire coaster van maar liefst 50 meter hoog: Kondaa. Die recordbrekende attractie - de hoogste en snelste van de Benelux - moet ergens van betaald worden, vertelt een woordvoerster aan Het Nieuwsblad.

"Wij hebben 25 miljoen euro geïnvesteerd, terwijl de omzet vorig jaar gehalveerd werd", zegt ze. "Dat heeft consequenties." Het is voor het eerst dat de ticketprijs van het park stijgt tot boven de 40 euro. Online zijn wel goedkopere kaartjes verkrijgbaar.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be