Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland baalt van uitgelekte tekening

08-11-2012, 10.34 uur

Toverland is niet blij, en dat is zacht uitgedrukt. Op internet is een gedetailleerde tekening opgedoken van een groot hotel dat naast het attractiepark moet komen liggen.

"Het is vervelend dat we niet zelf konden bepalen wanneer we hiermee naar buiten kwamen", vertelt strategisch directeur Pieter Cornelis aan Looopings. "Er staat nog niets vast en de vergunning is ook nog niet rond."

Het uitgelekte ontwerp wijkt op een aantal punten af van een concept dat Toverland nu in gedachten heeft. Zo is het idee voor een grote glazen koepel al gesneuveld. Het argeloze bedrijf dat de tekening liet slingeren, heeft het plaatje gisteren halsoverkop moeten verwijderen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be