Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verstuurt nu ook souvenirs naar België

08-01-2021, 18.37 uurBeeld: @promenadefotos

Goed nieuws voor Belgische Efteling-fans: de nieuwe webshop van de Efteling verzendt nu ook bestellingen naar België. Sinds de lancering van de webwinkel 't Pakhuys, net vóór de kerstdagen, was het alleen mogelijk om Efteling-souvenirs te laten bezorgen bij een adres in Nederland.

Vanaf vandaag kunnen ook Belgen een bestelling plaatsen. De verzendkosten liggen wel hoger. Nederlanders betalen 6 euro voor een versturen van een bestelling tot 50 euro. Boven dat bedrag is het verzenden gratis. Belgen zijn standaard 13 euro kwijt aan verzendkosten. Bestellen ze 50 euro of meer, dan betalen ze nog 7 euro.

't Pakhuys is te vinden op webshop.efteling.com. Toen de online winkel vorige maand werd gepresenteerd, bestond het assortiment uit bijna 150 producten. Inmiddels worden 187 verschillende Efteling-producten aangeboden. Het gaat om een tijdelijk concept, speciaal bedoeld voor de lockdown.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be